четвер, 21 січня 2016 р.

Книжкові обійми у Міжнародний День обіймів


21 січня у всьому світі відзначають незвичайний, але дуже емоційний свято День обіймів .
До речі, придумали це чудове свято американські студенти в середині 70-х років минулого століття.
Обійми супроводжують нас протягом всього життя. Ми обіймаємо друзів і рідних при зустрічі після розлуки,  щоб висловити свою радість і подяку. Вітаючи зі святом, ми даруємо нашим близьким обійми в знак нашого теплого ставлення до них. 

Згідно з традицією юного свята, укласти в дружні обійми в цей день можна навіть незнайомих людей.  


А бібліотека пропонує вам справжнісінькі «обійми» книги, які нагадають про те, що потрібно обмінюватися душевним теплом і бути трішки добрішими один до одного.



Туманова Юлія."В обіймах повітря: Гімнастка: Роман / Ю.Туманова - М .: ТОВ Вид. «Олімп»: ТОВ «Видавництво АСТ, 2002 - 316 с- (Російський романс)Вона - зовсім юна гімнастка, але вже знайома з зрадою і болем. Світ спорту жорстокий і непередбачуваний. Її шлях до слави лежить на осколках ілюзій, а випробування зробили сильніше, але не щасливішим. Він - щасливий журналіст, мисливець за "полуничкою". Їхня перша зустріч схожа на романтичне побачення, але тільки він знає, що це не так.Закон успіху для всіх однаковий: талант і повна самовіддача. І тільки любов неможлива без вибачення ...


Браун Сандра. "В объятиях заката" - М .: Вагриус, 1994 - 478 с. Середина минулого сторіччя. За савані і преріях Америки рухається караван переселенців. Серед них - Лідія - героїня роману, яка намагається забути минуле, сховатися від його похмурих тіней. З минулим хоче покінчити і багато побачила, загадковий Росс Коулмен, поклявшийся, що в його житті не буде більше місця жінці, - справжній романтичний герой. Тікаючи від минулого, Росс і Лідія потрапляють в обійми взаємної любові




Діана Хевіленд «Обійняти полум'я» -К: РІА-ПРЕСС, 1994 - 559 с.Увазі читачів пропонується чудовий історико-еротичний роман, що став бестселером в США. Дія роману відбувається в Англії XVII століття. Вулиці Лондона, злодійська середу, королівський двір, великий лондонський пожежа ... Дивовижні пригоди зеленоокою красуні Дезіре Гуілфорд. Напружений сюжет, любов і ненависть, інтриги і секс. Книга, звичайно, зацікавить наших шанувальників Анжеліки та Маріанни, оскільки написана в тому ж ключі.


Летоу Роберта - "Обійми мене": Роман / Пер. З англ .. А.П.Кашіна - М .: ТОВ Вид. АСТ, 2001 - 320 с.Старовинний маєток в ідилічно прекрасному куточку Англії - не просто притулок для «багатих і знаменитих». Тут мешкають люди, що звернули своє життя в нескінченну гонку за задоволеннями, які тільки можна купити за гроші. Однак несподіване зникнення зухвалою і прекрасної Олівії загрожує на повіки зруйнувати цей гедоністичний рай. Пошуки зниклої аристократки призводять молодого детектива до витоків зловісних злочинів і інтриг, в яких любов і секс, шантаж і брехня переплетені на стільки тісно, ​​що розплутати цей клубок майже не можливо ...

Дейн Люси. "Вернись в мои объятья": Роман. М.: Издательский Дом «Панорама», 2009. – 192 с. Головна героїня молода і життєвого досвіду ще не має. Але вона спостережлива і здатна вчитися на помилках інших. Ці дві якості і приводять її до вирішення вибудовувати своє життя так, щоб у ній не було місця любові. Подібно багатьом іншим жінкам, вона впевнена, що жоден, навіть самий гарний, чоловік недостойний сильного почуття.




Луганцева Татьяна «Объятия удава»:Роман.:оzon.ru Яна Цвєткова не випадково носить прізвисько Жінка-Цунамі. Вона ще навіть не приїхала до майбутньому шефу на співбесіду, як клініка, де їй належить працювати, вже перетворилася на театр військових дій. Вона переконана в тому, що тільки її втручання і допомога нового колеги - патологоанатома - запобігли смерть людини. Але чи у безпеці тепер вона сама?






Бонди Мила «Броситься в объятия мужчины».
У книзі розповідається про те, як головна героїня - дитячий психолог за професією, прикриваючись «благими намірами», позбавила власну дочку можливості мати батька.







Реутов Сергей «Любовь в объятиях тирана»: Роман.Х.: "Издательство книжный клуб семейного досуга", 2014.- 197с.
Перед цими чоловіками тріпотіли цілі народи, вони були безжальними воїнами, мудрими правителями, вершителями доль. І в серці кожного з них жила любов до жінки. У цій книзі - зворушливі, трагічні, романтичні, чуттєві і драматичні історії любові і ненависті, інтриг і всепоглинаючої пристрасті. Тут ви знайдете історії кохання Понтія Пілата, Івана Грозного, Петра Великого, графа Дракули, Фрідріха Великого, Фіделя Кастро, маршала де Голля, В.І. Леніна ...



Коултер Кэтрин "Объятия дьявола": Роман. Юна англійка Кассандра переживає перше дівочу любов до Едварда, не знаючи, що від пристрасті до неї давно вже згорає Ентоні, чудовий чорнявий чоловік багато старше її Кассандра з самого дитинства звикла вважати цього світського лева лише другом свого батька, він же весь цей час марно намагався боротися з власним серцем Напередодні весілля Кассандри і Едварда Ентоні розуміє, що життя без коханої буде позбавлена для нього сенсу, і викрадає дівчину, зважившись у що б то не стало завоювати її любов.

Клейпас Лиза. "Объятия незнакомца": Історичний любовний роман, 1998 рік. Красуня Лізетта Керсен була горда, як справжня креолка, занадто горда, щоб погодитися на шлюб з чоловіком, которою ненавиділа і зневажала. Вона воліла заступництво похмурого Максиміліана Волерана, про шалений вдачу й темне минуле якого ходили лякають легенди. Максиміліан вселяє дівчині жах, однак шлюб з цим таємничим людиною виявився її останньою надією на порятунок Чи могла Лізетта припустити, що незабаром її страх перетвориться на палку, всепоглинаючу пристрасть?



Немає коментарів:

Дописати коментар