понеділок, 25 січня 2016 р.

Хочеш змінити світ - почни з Території Z

24 січня центральна районна бібліотека спільно з командою Одеського національного економічного університету Enactus ONEU відкрила Територію Z для молоді Котовщини. 
Територія Z - це новий проект одеської студентської команди, яка на своєму рахунку вже має декілька успішно реалізованих проектів, серед яких екологічний проект "Чисто по-одесски" і "Scrab Paradise" (створення скрабів). Проекти команди мають соціально-економічну спрямованість і покликані допомогти людям змінити їх життя на краще.  



Бібліотекарі ЦРБ активно підтримали проект "Територія Z", тому що він є унікальною можливістю для нашої молоді проявити себе, отримати корисні знання в різних напрямках, а також весело провести час з друзями. Особливо імпонує нам девіз проекту: "Хочеш змінити світ - почни з себе!"


Вже перша зустріч нашої молоді з тренерами проекту від  Enactus ONEU: Микитою Нарусевичем, Ариною Чабановою та Анютою Знамеровською показала, що в нас є осередок активної, дієвої молоді, готовий до випробувань та змін.  Команда Enactus ONEU поділилася власним досвідом у реалізації проектів і організації заходів.

Школярі прослухали скайп-мотивацію від кандидата економічних наук, доцента кафедри банківської справи Одеського національного економічного університету, голови Ради молодих вчених, керівника бізнес-тренінгів центру ОНЕУ, а також засновника і CEO Wave Odessa Business School  Рузанни Арутюнян. 

 

 

Рузанна в рамках програми "Лайфхаки (корисні ідеї та поради) від успішних, багатих одеситів" закликала учасників проекту до спілкування з успішними людьми, стратегічного планування свого майбутнього, обов'язкового  щоденного читання книг (не менше 2 годин), грамотного пошуку інформації в мережі та вимогливого ставлення до себе, тому що все залежить від особистого бажання та наполегливості.

Наступним кроком заходу стала гра "Побудуєш вежу - створиш команду" (за рекомендаціями Того Вуйеца, всесвітньо відомого спеціаліста по IT дизайну), яка допомогла незнайомим людям за 15 хвилин згуртуватися в три команди, які вже наступної неділі організують для всіх охочих свій власний розвиваючий захід.


Всі бажаючі, яким цікава інформація про створення відеороликів, про психологічні прийоми роботи з часом та як заробити кошти, використовуючи IT-технології, можуть приєднатися до Території Z 31 січня в читацькій залі районної бібліотеки. Чекаємо на вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар