середу, 24 лютого 2016 р.

Теорія і практика переговорів на Території Z



Минулої неділі, як завжди, на Території Z центральної районної бібліотеки було людно та гамірно. Молодь зібралась, щоб дізнатися більше про ділове спілкування, проведення ділових переговорів, ознайомитись з правилами ділового етикету, офіційного дрес-коду та особливостями риторики при переговорах.
 

З теорією та практикою ведення ділових переговорів познайомив учасників клубу Сергій Зубарев, засновник компанії ОТПіУМ; інтернет-підприємець, соціальний діяч. Особливо активно включилась молодь у рольові ігри, запропоновані лектором. Цікавими та доречними були і відеоматеріали по даній тематиці.



Другою великою темою, яка була запропонована учасникам Території Z, стала тема закріплення позицій лідера. Учасники детально розглянули питання: що таке лідерство, його основні  види, риси характеру лідера. 


Ця тема була піднята тренерами проекту - студентами з команди Одеського національного економічного університету Enactus ONEU Аріною Чабановою, Микитою Нарусевичем та Анютою Знамеровською.



Приємно, що діяльність Території Z викликає зацікавленість і увагу з боку місцевої влади. Захід відвідали голова Котовської райдержадміністрації Едуард Доценко та його заступник Тетяна Костюк.



Вони були вражені енергією, цілеспрямованістю та активністю молодих людей та питаннями, які вони розглядають на своїй території та пообіцяли всебічно сприяти розвитку молодіжного клубу.

Немає коментарів:

Дописати коментар