середу, 23 березня 2016 р.

"ФОЛІО БУКС" для читачів Котовщини

Україна Speaking

В рамках Року англійської мови в Україні центральна районна бібліотека активно популяризує англомовні видання серед громади району, пропонуючи наявні бібліотечні ресурси: словники, довідники, підручники, енциклопедичні видання та розмовники, які представлені на постійно діючій виставці "Україна speaking". Але, на жаль, в книжковому фонді бібліотеки бракувало літератури, щоб задовольнити попит різних категорій читачів: вчителів, студентів, дітей. 
Тому з проханням про підтримку бібліотека звернулась до офіційного представника британського видавництва "Express Publishing" в Україні - книжкового представництва  компанії  "ФОЛІО БУКС".

Приємна несподіванка чекала на бібліотекарів вже наступного дня. "ФОЛІО БУКС" охоче відгукнувся на  ініціативу бібліотекарів і подарував велику добірку методичної та художньої літератури, аудіодисків на англійській мові, які стануть в нагоді нашим читачам при опануванні іноземною мовою.



Вчителі, що викладають англійську мову в шкільних закладах району, зможуть скористатися виданнями методичної літератури на допомогу вчителям "Teacher's book".



Для студентів та учнів старших класів надійшли посібники з електронними дисками з добірками уроків та практичних занять, довідники та словники "Blockbuster", "Grammarway", "Enterprise".


Професіоналів, які бажають удосконалити спеціальну термінологію  у галузях бізнесу, медицини, технічних та гуманітарних наук, чекає література із серії "Professional English" з аудіоуроками.



Пересічні читачі зможуть здійснити захоплюючу мандрівку Великобрітанією та Україною  та познайомитись з цікавими подіями їхнього культурного життя в журналах "Culturel Crossroads".

Особливою привабливими є отримані бібліотекою дитячі видання - яскраво ілюстровані книжечки відомих дитячих творів: "Чарівник Країни Оз", "Пітер Пен", "Казка про рибака і рибку", "Спляча красуня", інтерпретовані для дитячого читача твори класиків: "Гамлет" Шекспіра, "20000 л'є під водою" Жуля Верна,  "Принц та Злидар" Марка Твена, "Біле Ікло" Джека Лондона та інші. Будуть раді маленькі читачі і дискам з різноманітними мультфільмами за літературними казками.


Працівники бібліотеки дуже вдячні представництву компанії "ФОЛІО БУКС" за велику підтримку наших починань, за цікаву, яскраву та корисну книжкову та електронну продукцію, яку ми не мали фінансової можливості придбати самостійно. Ми впевнені, що кожна книжка знайде свого користувача і стане в нагоді в опануванні англійською мовою.

Немає коментарів:

Дописати коментар