четвер, 24 березня 2016 р.

Сучасна професія: траєкторія вибору





23 березня  в бібліотеці станції Борщі відбувся відкритий діалог учнів-випускників 2016 року Борщанської школи-інтернату за  участю вихователя Світлани Гончарук "Сучасна професія: траєкторія вибору ". Метою заходу стала допомога молоді у професійному самовизначенні.



Учні школи Юля Швець та Катя Волянська вже сьогодні наполегливо готуються до майбутньої професії, освоюючи ази перукарської майстерності. Для присутніх вони продемонстрували справжній майстер-клас по створенню сучасних зачісок з  використанням різних видів плетіння кіс.

 Завідуюча бібліотекою Ганна Трояновьска організувала книжкову викладку "Обираємо маршрути успіху" та познайомила випускників з інформаційними матеріалами Котовського районного центру зайнятості населення, рекламними буклетами, довідниками для абітурієнтів, інформаційними сайтами, які орієнтують молодь на вибір професії. Ганна Михайлівна побажала всім учням, знайти в собі сили рухатися вперед, діяти в правильному напрямку, мріяти і втілювати мрії в своє життя.



На захід був запрошений фахівець КРЦСССДМ Олександр Скуділо, який ознайомив учнів з правилами вибору професій, вказав на помилки при виборі професії, дав багато  інформації не тільки для роздумів, але й приводів для дискусії.

Після чого кожен із учасників продемонстрував на папері назву професії, яку він обрав в ході відкритого діалогу.



У житті кожної людини настає такий час, коли необхідно зробити правильний вибір, і такі інформаційні заходи, відверті розмови, активні диспути, зустрічі з фахівцями, бібліотечні інформаційні куточки та консультативні пункти  з вибору професії допомагають нашій молоді визначитись.

Немає коментарів:

Дописати коментар