вівторок, 1 березня 2016 р.

Психологія успіху - психологія Території Z

 
28 лютого Територія Z стала територією нових знайомств та нових вражень. Головною темою чергової зустрічі стала психологія. Учасники дізналися багато цікавого про науку "фізіогноміка", яка вважається однією з найдавніших наук в світі і виникла в Китаї. Китайські фізіономісти кажуть, що по обличчю людини можна прочитати навіть його долю.  


Фізіогноміка часто застосовується сьогодні в усьому світі. Ця наука допомагає зрозуміти людину ще до укладання угоди, під час проведення переговорів. Перше знайомство може багато повідомити уважному погляду і, можливо, застерегти від помилок, які в діловому світі, в бізнесі дорого обходяться.
Тому молодь дуже уважно прислухались до запрошеного на зустріч психолога, виконували оригінальні вправи та приймали участь у запропонованих психологічних іграх та конкурсах.
А безпосередньо з психологією успіху юнаків та дівчат ознайомив Сергій Зубарев, підприємець, постійний учасник засідань Території Z. 

Цікавою для учасників стала наведена Сергієм статистика про успішних людей - мільйонерів, 80% яких - народились в неблагополучних сім'ях, і лише 20% успадкували великі гроші. 


   




Для тих учасників, хто бажає глибше познайомитись з даною темою, бібліотека пропонує добірку книг, які є в наявності в нашому фонді і будуть корисні для саморозвитку: 
- Бадрак В. Как достичь успеха и стать лидером. - Харьков: Фолио, 2011
- Бадрак В. Стратегии гениальных мужчин. - Харьков: Фолио, 2010
 
- Бадрак В. Как стать успешной в современном мире. -  Харьков: Фолио, 2011
-Тернер Колин. Мы рождены  для успеха.- М.:Елемент, 2000
- Норбеков М., Волков Г. Успех на вашу голову и как его избежать.-М.:АСТ-Астрель, 2005
- Сухарев В. Психология жизненного успеха. - Симферополь: Бизнесс-Ирнформ, 2000
- Шейнов В.  Искусство управлять людьми. - М.: АСТ; Минск: Харвест, 2007.




Ця зустріч стала для молоді ще однією сходинкою до пізнання себе в цьому світі, подолання власної невпевненості та настрою на успіх.

Немає коментарів:

Дописати коментар