вівторок, 2 серпня 2016 р.

Втамуй літературну спрагу разом з нами!



Літо - чудова пора відпусток. Влітку з'являється більше вільного часу для придбання нових знань і вражень, а значить, і для читання в тому числі.
Якщо ви хочете бути в курсі літературних новинок або просто шукаєте щось почитати, серед прем'єр минулого року,  ви обов'язково загляніть до центральної районної бібліотеки.







Кожному читачеві бібліотекарі  допоможуть не тільки вибрати потрібні книги, а  й ознайомлять з  цікавими книжковими виставками,  запропонують видання за захопленнями, познайомлять з новинками.

На книжковій виставці «Литературний фреш» з циклу «Час читати!» розмістилися жіночі та авантюрні романи, бестселери, детективи, мемуари, історична література ...


В бібліотеку надійшли книги-новинки і від видавництва «Фоліо». Книжкова серія «Карта світу», яку видавництво розпочало у  2010-му році, включає в себе кращі зразки сучасної європейської та світової прози кінця XX - поч. XXI століття в українському перекладі. Серія знайомить читача з сучасним письменниками з різних куточків світу: Франції, Німеччини, США, Естонії, Фінляндії, Швеції, Данії, Норвегії, Словенії, Хорватії, Сербії, Чехії, Польщі ... Характерною спільною рисою видань Серії  є шалений успіх цих книг на Батьківщині автора.


Широко представлена в нашій бібліотеці і викладка новинок від  видавництва «Книжковий клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», серед яких улюблені автори українців:  Люко Дашвар, Макс Кідрук, Сергій Жадан, Світлана Талан, Лада Лузіна, Харуки Мураками, Ренсом Риггза, Симона Вилар, …


В бібліотеці можна не тільки взяти додому почитати книги і журнали, а й з користю провести свій час, наприклад, переглянути екранізацію улюбленої книги, або книги за шкільною програмою.

Загалом, влітку ніколи нудьгувати! Літо в розпалі, а значить, чекаємо всіх бажаючих в нашій бібліотеці! Читайте як можна більше книг в своє задоволення!

Немає коментарів:

Дописати коментар