середа, 3 серпня 2016 р.

Чарівний Світ дитячої бібліотеки.



3 серпня бібліотекар Малофонтанської бібліотеки організувала для дітей дитячого садка пізнавально-оглядову екскурсію під назвою "Чарівний Світ дитячої бібліотеки".
В світлому та затишному приміщенні сільської бібліотеки на дітей чекала Ірина Дмитрієва,  яка завжди рада своїм відвідувачам. 



Бібліотекар розповіла дітям про роль та значення бібліотеки в житті дітей, познайомила з правилами користування бібліотекою, детально зупинилась на тематичних поличках дитячого фонду, а також проінформувала про нові надходження літератури для дітей.



Цікавим, захоплюючим доповненням до екскурсії стала пізнавальна вікторина "У світі казки". Пройшли конкурси: "Хто краще знає казки", "Доскажи ім'я", "Загадки", "Знавці казок", "Відгадай, яка казка заховалась". Цікаво пройшли і веселі розминки"Похлопаєм в долоньки", "Зайчик сіренький", "Білі сніжинки"




Весело та радісно було в цей день у бібліотеці. Всім дуже сподобалося   пізнавальна екскурсія,  про що свідчили слова вдячності від діток та вихователя Шартнер Н.Л., яка одразу ж запросила молодого бібліотекаря  у гості  вже до дитячого садочка. На прощання бібліотекар подарувала діткам  невелички даруночки.

Немає коментарів:

Дописати коментар