вівторок, 4 жовтня 2016 р.

Моя бібліотеко! Ти мудрість всіх віків, хранителька добра!



29 вересня, напередодні Всеукраїнського Дня бібліотек, у Малофонтанській бібліотеці пройшло свято під назвою "Моя бібліотеко! Ти мудрість всіх віків, хранителька добра!"  Святкову програму підготували та провели завідувачка бібліотекою Ірина Дмитрієва та завідувачка клубом Ірина Попенко.  


Всяке свято - це завжди багато щирих, вірних друзів, це теплі слова вітань. Не винятком став і цей день. На свято прийшов сільський голова Сергій Рудик зі своєю сім'єю, вчителі та жителі Малого Фонтану. Сільський голова привітав усіх з Всеукраїнським Днем бібліотек та пообіцяв бібліотекареві свою активну підтримку і розуміння. 



Потім слово було надано людині, яка присвятила бібліотечній справі усе своє життя, яка багато років тому переступила поріг бібліотеки і залишила назавжди в ній своє серце, для кого бібліотечна справа стала покликанням - Вірі Маркелівні Рудик. 



До привітань приєдналася кращий читач бібліотеки Валентина Занфірова, яка побажала сільській бібліотеці добробуту та процвітання. 


На свято завітала і учениця Малофонтанської школи Олександра Пужайло і подарувала бібліотекарям свій авторський вірш про бібліотеку,  який написала саме до свята. 
Під час заходу звучали пісні,  пройшли веселі конкурси. Бібліотекар і зав. клубом провели вікторину "Книга-твій друг". 


Закінчила свято завідувачка бібліотекою такими словами: 
"Вас, шановні мої читачі, я завжди з радістю чекаю:
Не оминайте наш поріг,
Беріть скарби нетленні в руки.
нема прекрасніших доріг,
Ніж, в цей вселюдський храм науки."
Свято пройшло в дружній атмосфері і тривало до пізнього вечора.

Немає коментарів:

Дописати коментар