четвер, 24 листопада 2016 р.

Від "Книжкового Біг-Бену" до "English speaking club"


18 листопада до центральної районної бібліотеки завітали старшокласники малофонтанської сільської школи на мандрівку "Книжковим Біг-Бен кварталом", який познайомив їх з історією, культурою, літературою, політичними діячами та традиціями Об'єднаного Королівства, з офіційними, неофіційними символами Великобританії та розмаїттям методичної, художньої, навчальної літератури на англійській мові, яка широко представлена у фонді районної бібліотеки.


Дуже приємно, що ця подія змотивувала учнів Малого Фонтану приєднатися до учасників "English speaking club", які щонеділі збираються в районній бібліотеці для вдосконалення своєї англійської. І вже 21 листопада вони активно включилися у чергове заняття  клубу за темою "My Day"

На протязі години школярі з Малого Фонтану, Ставків та Куяльника на англійській мові розповідали один одному про те, чим вони займаються на протязі дня.
За допомогою гри "Whose is this?" повторили матеріал минулого заняття, а за допомогою таблиць відпрацювали питальну конструкцію дієслів для "Present Simple Sense".

І як завжди, не обійшлось без улюбленої частини засідань - перегляду третьої та четвертої серій кінофільму  "My  American Cousin". Під час перегляду діти виконували завдання щодо розпізнавання вивчених граматичних конструкцій Present Simple Sense у питальних, стверджувальних та заперечних реченнях.
Прагнення оволодіти новими знаннями розширює коло нових друзів.

Немає коментарів:

Дописати коментар