четвер, 22 грудня 2016 р.

На зимових санках в чарівно-снігову країну "Читалію"



Зима - час тиші. Що робити взимку? Звичайно, читати. Читання - найкрасивіша новорічна традиція то ж не будемо відмовляти собі в ній. Тому дуже важливо, щоб напередодні Нового року бібліотека була щасливим і радісним місцем, де можна відчути святковий настрій і потребу взяти книжку, де можно не тільки повільно побродити між стелажами, зупинитися біля виставки, «просоченої» новорічної атмосферою,  відкрити навмання книгу, прочитати пару сторінок, радіючи незвичному строю фраз і слів з зовсім іншого світу, а й зарядитися святковим настрієм.

І саме, бібліотечні  дрібнички від бібліотекарів центральної бібліотеки допоможуть вам поринути у атмосферу новорічного свята і вибрати необхідну книгу для всієї сім'ї:  дружини, чоловіка, дітей, батьків, бабусь-дідусів, які обіцяють вам радісні зміни та сюрпризи. 
Разом з героями книг, представлених на книжковій виставці "Різдвяна книга" трапляється багато цікавих історій і вам захочеться пережити їх разом з ними, тому що вдача заразлива. І тоді не встигнете помітити, як фантазії авторів Гоголя, Дікенса, Коєльо,Устинової, Александрової, Літвинових, Полякової, Крамера, Володарської, Донцової, помчать  вас на зимових санках в дивовижну чарівно-снігову країну ... 

Приємного вам зимового читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар