вівторок, 20 грудня 2016 р.

Оселя дитячої радості





Всі діти України з нетерпінням чекали коли ж нарешті прийде Святий Миколай, вони вивчали віршики, малювали малюнки, співали пісеньки, старалися вести себе як найкраще, бути слухняними, загадували бажання, котрі мав виконати Святий Миколай.
У бібліотеці селища Борщі 18 грудня було проведено дитячий ранок "Я чекаю Миколая..." 



Бібліотекар Оксана Перебітюк прочитала дітям легенду про святого Миколая, розповіла, що цей святий є заступником дітей, зцілює хвороби, допомагає в дорозі та інших потребах, тому зображення святого є у кожному домі, його цінують і люблять діти.





Присутні  приймали активну участь у веселик іграх, відгадували загадки, розказували віршики, співали, танцювали та виказували свої потаємні побажання. На захід завітав святий Миколай та на згадку нагородив дітей солодощами.



Новоселівська сільська бібліотека зібрала маленьких читачів на урок духовності "Святий Миколай - чародій, святитель, діточок покровитель." Завідуюча бібліотекою Олена Швець привітала дітей зі святом, яке наближається, розповіла їм про земне життя Святого Миколая, про те, як Святий служив бідним людям і своїми добрими вчинками прославився на весь світ.

Бібліотекар зауважила, щоб добра у світі стало більше, нам самим потрібно бути добрими, говорити хороші слова, добре ставитися до інших, робити добрі справи. На свято Миколая діти зазвичай пишуть листи. Для того, щоб добрий чарівник вгадав з бажаннями, кожен із присутніх написав листа із заповітним бажанням, сподіваючись на його здійснення. На закінченні заходу бібліотекар пригостила дітей цукерками та подарувала невеликі новорічні сувеніри на згадку про бібліотечне  свято.
В цей день для малечі Бібліотека стала оселею дитячої радості.


Немає коментарів:

Дописати коментар