вівторок, 28 лютого 2017 р.

З днем народження, рідна Одещина!

 
27 лютого працівники районної дитячої бібліотеки: Тетяна Токаренко, Марія Лунга, Анелія Сліпенчук зі святом "З днем народження, рідна Одещина!" та ювілейними привітаннями завітали до ЗОШ І – ІІІ ст. селища Борщі. 
На вуличному флешмобі  ювіляра привітали оплесками   і провели  відкритий  марафон, де  разом  усі  складали вірш про батьківський край та пригощалися ювілейними солодощами.
 
Далі захід  перейшов  до приміщення школи, на якому присутніх ознайомили з історією Одеської області,  з письменниками, художниками, артистами, які складали славу не тільки національної культури, а й культури усього світу, з історичними пам’ятками, а також  чудовими краєвидами Одеської області.
 
Окремою сторінкою заходу  був «Підземний монастир  в урочище «Гетсиманський сад», що знаходиться  у нас в Подільському районі,  який  з  2014 року занесений  до Державного реєстру нерухомих пам’яток України.
 
Трояновська  Ганна Михайлівна – завідуюча бібліотекою станції Борщі, розповіла  про історію села  та видатних людей,   які примножують   багатство та славу  свого села.
Весь захід супроводжувався відео та фото матеріалами, підготовленими методистом по роботі з дітьми Оленою Зінченко, які дали змогу відчути себе єдиною, великою багатонаціональною родиною. 
І кожен із нас сьогодні має бути справжнім патріотом і громадянином, тож  будьмо гідними своєї великої історії і героїчної сучасності. Бо ми єдина Україна, ми її народ. Ми пам’ятаємо все.

Немає коментарів:

Дописати коментар