понеділок, 6 березня 2017 р.

Жінка - найчарівніше творіння землі



Ще дуже сиро і вітряно, ще іноді сиплеться з неба м'який сніжок, але вже відчувається в повітрі подих весни, вже природа готується до пробудження. Але випереджаючи природу, наповнюються ніжністю та вдячністю серця людей, які очікують саме тепле і сердечне свято - 8 Березня.



Напередодні свята поети районного об'єднання "Промінь" зібралися  в центральній районній бібліотеці, щоб висловити слова подяки самим близьким, найдорожчим на світі людям - мамам, бабусям, дружинам, коханим. До поетів залюбки долучилися бібліотекарі, які підготували вечір поезії "Жінка - найчарівніше творіння землі"


Ведучі заходу - бібліотекарі Олена Попова та Людмила Лук'янчук - нагадали присутнім історію Міжнародного жіночого дня та традиції, пов'язані з його святкуванням, а подільські поети: Людмила Гожа, Степан Чорноволюк, Ніна Крутцева, Ірина Львова, Валентина Сучкова, Валентина Барсукова, Олександр Корембліт та Григорій Колесов взяли активну участь у мистецькій частині вечора.


Поети читали свої нові та вже опубліковані вірші, присвячені її Величності Жінці, перетворивши свої виступи в гімн краси, любові, поклоніння.
Непідробний інтерес серед слухачів викликала нова гумореска "Ребро Адама", з якою познайомила присутніх Людмила Гожа. 

Степан Чорноволюк став автором музичної сторінки, виконавши на гітарі авторські і популярні пісні про кохання.
І, звичайно, не могла не привернути уваги і розгорнута в бібліотеці книжкова виставка "Весна. Жінка. Кохання".



Зі століття в століття жінки незмінно надихали поетів, музикантів, художників на створення найвидатніших творів мистецтва. В кожній із жінок криється загадка - секрет краси, жіночності, чарівності. І це ще раз підтвердили подільські поети.

Немає коментарів:

Дописати коментар