четвер, 9 березня 2017 р.

"А жінка буває схожа на весну..."

 


"А жінка буває схожа на весну" - під такою назвою відбулось літературно-музичне свято до Міжнародного жіночого дня в бібліотеці села Малий Фонтан. Організаторами цього свята були бібліотекар Ірина Дмитрієва, зав.клубом Ірина Попенко та голова сільської ради Сергій Рудик.
 
 
 
 
Розпочала свято бібліотекар, яка привітала теплими ліричними словами усіх присутніх з початком весни та жіночим святом та під романтичну мелодію вальсу присвятила усім гостям вірш про Її Величність Жінку. 
 
 
 
 
 
 
 
До привітань приєднався сільський голова Сергій Рудик та вокальний колектив "Фонтанські дівчата", який подарував жінкам пісні: "Ой, почуйте жіночки", "Виспівує соловейко", "На камені", "Коло річки, коло броду". Ірина  Попенко Ірина проспівала" Женщина которая любит". 
 
 
 
У виконанні запрошених на захід Наталії та В'ячеслава Іванкових з села Борщів прозвучали пісні: "Мамина криниця", "Ой у гаю", "Дівчина нічка", "Мама", " Я река"  та багато інших пісень, присвячених жінкам. 
 
 
Легендою "Про Україночку", зворушливими віршами про жіночу чарівність, дотепною гуморескою Павла Глазового "Як Кузьму провчила жінка його мила" прикрасила свій виступ ведуча свята та заохотила до участі у розважально-ігровій програмі.
 
 
Учасники свята з радість відповідали на питання вікторини "Імена дівчат", ознайомились з  книжковою виставкою "Тисяча секретів про красу і здоров'я", на якій були представлені  книги з порадою для жінок, щоб зберегти здоров'я та красу. 
 
 
 
 
Наприкінці заходу слово взяла ветеран бібліотечної справи Віра Маркелівна Рудик, яка подякувала бібліотекарю і зав. клубом за їхню роботу, сказала багато теплих слів всім присутнім жінкам. 
Захід пройшов у дружній атмосфері до пізнього вечора.  Гості слухали, веселились, танцювали.

Немає коментарів:

Дописати коментар