середу, 17 травня 2017 р.

І на святі, на родиннім...





У нашій країні завжди існувало дуже багато свят, які призначені для шанування тих чи інших людей за їх особливі заслуги перед державою і всесвітом. Найвеличнішими та найзворушнішими серед них для всіх українців є День матері та День сім'ї, які святкуються в ці травневі дні. Саме в ці дні від усієї душі вітають матерів, батьків і дякують їм за любов та турботу.



15 травня бібліотека села Малий Фонтан зібрала своїх читачів на  родинне свято "Родина, родина - від батька й до сина". На свято був запрошений голова сільської ради Сергій Рудик зі своєю дружиною, родини Смілянських та Дмитрієвих.  



Відкрили захід ведучі - завідуюча бібліотекою Ірина Дмитрієва та завідуюча клубом Ірина Попенко, які розповіли про сімейні цінності, традиції та народні звичаї, що передаються з покоління в покоління.

У виконанні учнів Малофонтанської школи прозвучали вірші про родину та інсценізація "Батьки-чомучки" (за віршем А. Костецького). Святкову атмосферу допомогла створити гарна музика.



Усі бажаючі могли оглянути книжкову виставку "Моя родина і я - читацька сім'я", представлену бібліотекарем.

В кінці заходу ведучі подякували всім за те, що прийняли участь у святі, і побажали дорослим і дітям - завжди пам'ятати про тих, хто дав нам життя. 



Цього ж дня в бібліотеці села Ставки відбулось свято, присвячений Дню матері, під назвою «На світі все починається з мами».  Бібліотекар Тетяна Дем’яненко привітала усіх зі святом, нагадала про цінність матері в житті людини, зачитала хвилюючі вірші, присвячені найріднішій людині.



На свято були запрошені матері старшого та молодшого покоління, і кожна з них поділилися своїм чималим життєвим досвідом, досягненнями та порадами у нелегкій справі виховання дітей.

Все свято пройшло в теплій, душевній атмосфері, а закінчилось традиційним чаюванням.

Немає коментарів:

Дописати коментар