середу, 7 червня 2017 р.

"Літо на 12 балів" в селі Нестоїта



"Бібліотечне літо" в селі Нестоїта розпочалося одразу на 12 балів. Стартувало воно 1 червня Святом радості та надії. В цей день на шкільному майданчику педагогами та сільським бібліотекарем Наталією Стопчанською для дітей були організовані розважально-ігрові та пізнавально-інформаційні заходи. 



Бібліотекар запропонувала учасникам свята літературну гру "Острів читання", пізнавально-оглядову мандрівку "Книжок Країна чарівна у гості нас чекає" та вікторину "Почитаємо, пограємо, казки відгадаємо".




Протягом усього свята діти із задоволенням читали вірші, співали пісні та відгадували загадки, приймали участь у конкурсі малюнків на асфальті "Веселий світ дитинства".



Завітавши до сільської бібліотеки, школярі познайомились з презентацією книжкової виставки "Літо на 12 балів", яка буде діяти протягом місяця, і ознайомились з новинками української сучасної літератури для дітей та підлітків та творами шкільної програми, рекомендованої для літнього читання.


Цікавим заходом "Бібліотечного літа" стала і енциклопедія дозвілля "Ура, канікули!", яка пройшла 7 червня. Для школярів літнього табору бібліотекар провела екскурсію закладом та зупинилась на книжковій викладці "Літо, море, пляж - яку книжку взяти в багаж", запросила на  конкурс дитячої творчості "Мрії про Україну: дитячий погляд" - малюнок на асфальті. 



Книгами, які були рекомендовані для дитячого рюкзака, стали новинки від фонду "Теплі серця", подаровані В. Осіповим в рамках благодійної програми "Книги - дітям села". З цими книжками бібліотекар знайомила дітей п на шкільній галявин просто неба.


Найактівнішим  за кількістю учасників став конкурс бодіарту "Найкумедніший клоун", де і учні, і бібліотекарі, і вчителі змагалися за найкращу роботу. Бібліотекар Наталія Стопчанська була в цьому конкурсі однією з найкращих, бо за короткий час встигла створити кілька неповторних образів світлих і веселих персонажів.


Не залишився без уваги учасників літнього табору і бібліотечний Тиждень краєзнавства "Краю мій, тобі моя любов!", який запам'ятався циклом інформаційних бесід про історію та сьогодення Нестоїти, про видатних людей та творчих майстрів краю "Пізнай свій рідний край!", "Обереги, що не губляться віками".

 
 
 
 
Літо тільки розпочалося, у бібліотеки села ще багато творчих планів та цікавих задумів для своїх читачів.

Немає коментарів:

Дописати коментар