пʼятницю, 16 червня 2017 р.

Хочеш довше жити - кидай палити



Цікавим і корисним заходом "Бібліотечного літа" стала година корисних порад "Хочеш довше жити - кидай палити" в бібліотеці селища Борщі. Всім добре відомо, що куріння - це шкідлива звичка. Та ці знання  не заважають курити людям всіх вікових категорій. Шкода від куріння не тільки в тому, що погіршується здоров'я курця, а й тих, хто його оточує.

15 червня бібліотекар Оксана Перебітюк запросила дітей та молодь до бібліотеки, де познайомила їх з книжковою виставкою-застереженням "Не ламай життя - зламай цигарку", прочитала повчальну легенду  "Чортове зілля - "тютюн".
Запрошений на захід медичний працівник Мазко Наталія Миколаївна розповіла присутнім про шкоду тютюну, вплив куріння на організм людини та її здоров'я в цілому.





Діти селища різної вікової категорії прийняли активну участь в обговорені проблем куріння, задавали питання та наприкінці заходу взяли участь у невеличкому флешмобі з девізом: "Молодь проти куріння!".
Здоров'я людини є найціннішим скарбом з давніх-давен, тому хочеться бачити наших дітей вільними від шкідливих звичок та здоровими.  "Дихайте вільно та будьте здорові!"


Немає коментарів:

Дописати коментар