середу, 18 жовтня 2017 р.

Нагороди для бібліотекарів Подільщини


13 жовтня в центральній районній бібліотеці відбулась урочиста нарада бібліотечних працівників Подільського району, присвячена професійному святу.  І хоча від Всеукраїнського Дня бібліотек минуло вже два тижні, але вручити відзнаки за професійні досягнення, відзначити найкращих в колі колег та друзів ніщо не завадило.


Для цього в цей день до бібліотекарів завітали  шановні гості: голова Подільської райдержадміністрації Руслан Пітак, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Костюк,  начальник відділу культури райдержадміністрації Ольга Шапран та депутат районної ради Сергій Паламарчук.


Грамоти від обласної ради отримали найдосвідченіші бібліотекарі за сумлінну багаторічну працю та вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи в районі. Це методисти центральної районної бібліотеки Віра Фарфурак та Раїса Карп,



бібліотекар філії №48 селища Борщі Оксана Перебітюк,  завідувачка бібліотекою-філією № 35 с. Станіславка Валентина Христич та бібліотекар філії №41 с. М.Куяльник Лариса Возіян.


Грамотами від голови Подільської райдержадміністрації були відзначені завідувачка центральною районною дитячою бібліотекою Тетяна Токаренко, завідувачка бібліотекою-філією №31 с. Новоселівка Олена Швець, 



завідувачка бібліотекою-філією №10 с. Гонората Світлана Якубовська та бібліотекар районного абонементу Людмила Поросятковська.

Грамотами від управління культури, національностей, релігій  та охорони об’єктів культурної спадщини Одеської облдержадміністрації були відзначені директор ЦБС Подільського району Світлана Дюгаєва та заступник директора Людмила Бензар.

Відділ культури Подільської райдержадміністрації нагородив завідувачку бібліотекою-філією №18 с. Липецьке Інгу Урсул, завідувачку бібліотекою-філією №8 с. Гидирим Василису Полуденну та бібліотекаря центральної районної бібліотеки Марію Лунгу.


Урочиста нарада відбулась без великих, детальних звітів про досягнення та проблеми бібліотечної роботи. Натомість гостям та бібліотекарям був запропонований відеоролик «В бібліотеці працювати модно!»


створений молодими фахівцями центральної районної бібліотеки Ольгою Волкунович та Інною Вербицькою, присвячений діяльності центральної районної бібліотеки як сучасного методичного центру для бібліотек району. 


Нагороди, шановні гості, квіти та подарунки вселяють надію на те, що у бібліотечних закладів району є майбутнє і вони мають достатній потенціал, щоб бути включеними в усі сфери життя.

Немає коментарів:

Дописати коментар