пʼятницю, 14 травня 2021 р.

Відкрий Європу для себе!




Напередодні Дня Європи, який буде відзначати уся країна 15 травня, центральна бібліотека Куяльницької громади запрошує усіх бажаючих відвідати Пункт європейської інформації, відкритий в 2016 році в рамках міжнародної програми «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся у ПЄІ»У ньому завжди можна познайомитись з новинками літератури про Європу на поличках  "EUROBOOKSHELF" та  подивитись огляд книжок на сторінці Facebook Книга бібліотечна.




Серед представлених на поличках Пункту європейської інформації книжок - "Історія європейської цивілізації" під ред. Умберто Еко, "Європа. Історія", "Історія європейської ментальності" під ред. П. Дінцельбахера, "Україна на шляху до Європи", "Украина - Европа: хронология развития", 


"Європа у 12 уроках" П. Фонтена,  "Європейський Союз: що це таке?", "Відкрий Європу для себе" та інші, багато тематичних брошур, буклетів та проспектів, які дозволять ближче познайомитись з нашими європейськими сусідами.



Для інтернет-користувачів фахівці  центральної бібліотеки підготували віртуальний бібліомікс: віртуальні вікторини, інформаційно-просвітницькі відеоролики, перегляди художніх фільмів, презентації книжкових виставок, інтелектуально-розважальні ігри.



Сільські бібліотеки, обладнані інтернет-центрами, запрошують своїх читачів здійснити цікаві мультимедійні подорожі та віртуальні круїзи, захоплюючі  вебекскурсії та віртуальні турне країнами Європи. Серед назв заходів – «Разом з книгою по Європі», «Європейський експрес», «Парад країн Європи», «Усміхнись нам, Європа», «Мандруємо європейськими містами», «Подорожуємо Європою з героями казок» та інші.



Отож, усіх, хто цікавиться європейським життям, освітою,  культурою, історією, літературою, чекаємо в Пункті європейської інформації та на інтернет-ресурсах центральної бібліотеки, в інтернет-центрах сільських бібліотек. Відкривайте для себе Європу разом із бібліотеками!

Немає коментарів:

Дописати коментар