вівторок, 29 березня 2016 р.

Все про гроші на Території Z


27 березня молодь Території Z знайомилась з азами фінансової грамотності.
Захід пройшов, як завжди, на високому рівні. Юнаки та дівчата з великим інтересом слідкували за тренінгом від молодого котовчанина, Олександра Перлея, що вже став працівником компанії
MetLife, та його колеги Юрій Балабаса, які познайомили їх з азами фінансової грамотності та бюджетного планування. 



На початку заходу був повний розбір змін капіталу середньостатистичної людини протягом життя, що дало змогу визначити, де люди припускаються грубих помилок. Один з членів Території Z, Сергій, був викликаний для наглядного прикладу, спробувати свої знання та переконання. Далі по поличках були розкладені основні принципи роботи страхових компаній, які прибутки можуть привнести в життя простих людей страхові поліси. 

Наочно було показано систему прибутків компаній MetLife та StarLife, як приклад правильного та фінансово грамотного інвестування, з безліччю прикладів людей, що вже стали успішними, та справжніми цифрами і підрахунками. Було запропоновано й надалі проводити тренінги такого напрямку, уже разом із дорослими, що можуть стати інвесторами і відкрити свою власну справу.




Юнаки і дівчата мали перерву на каву, після чого зібрання Території Z продовжилося у звичному робочому ритмі. Учасники ділились власними думками, обговорювали отриману інформацію, а потім розглядали ідеї щодо того, як покращити наше місто і будували плани на майбутнє.


Захід, як завжди, пройшов на високому рівні, молодь отримала багато нових знань та неоціненний досвід у тому, як правильно інвестувати з максимальною вигодою, контролювати свої фінансові потоки та як заробляти гроші в XXI столітті. В ході роботи активно використовувались інтернет-ресурси та фліпчарт.






Немає коментарів:

Дописати коментар