четвер, 21 квітня 2016 р.

У світ природи з душею та любов'ю




В рамках бібліотечної екологічної програми "Котовщина на долонях турботи" в Малофонтанській бібліотеці пройшла еко-подорож "Нехай земля квітує всюди, природу збережемо люди". 

 


 
 




Завідувачка бібліотекою Ірина Дмитрієва розповіла дітям про природу, про неосяжний, розмаїтний, чарівний її світ, про те, як дітям потрібно спілкуватися з природою і оберігати її, про нашу планету, яка вже не витримує екологічних потрясінь.

  
 





Потім бібліотекар запросила дітей на екологічну вікторину "У світі природи", жодне з питань якої вікторини не залишилося без відповіді. Багато з учнів долучились і до поетичної естафети віршів про природу.
Після еко-подорожі бібліотекар презентувала книжкову виставку "Торкнись краси природи", книжки з якої діти розібрали для читання вдома.
 

Екологічна година "Довкілля для майбутнього" відбулась для учнів 6 класів села Липецьке, в ході якої бібліотекарем Ларисою Дімпул була презентована  книжкова виставка "У світ природи з душею та любов'ю". 





 


Рідна природа. Неосяжний, розмаїтий, чарівний світ. Але не кожен спроможний бачити його красу, усвідомлювати себе його часткою. Навчитися цього можна лише при безпосередньому спілкуванні з природою. 
Для цього в Мурованській школі була проведена екологічна акція «Посади деревце». Читачі бібліотеки під керівництвом бібліотекаря Алли Кошетар дружно садили саджанці дерев біля будівлі школи, де розташована і бібліотека.
 


І кожна дитина, яка посадила деревце, відчула, що вона зробила свій внесок врятування природи.
Отже молодому поколінню прийшов час діяти – рятувати землю, зберегти нашу планету голубою і зеленою.

Немає коментарів:

Дописати коментар