понеділок, 4 квітня 2016 р.

Бібліотека відкриває нові можливості для молоді



Молодіжна організація "Територія Z" в черговий раз провела неділю продуктивно! День 3 квітня був насичений подіями. Учасники Території Z долучилися до двох нових проектів центральної районної бібліотеки: районного культурно-освітнього проекту "English Speaking Club", який стартує вже наступної неділі, та "Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в Пункті європейської інформації".
 

Районний культурно-освітній проект "English Speaking Club" пропонує учасникам Території Z та мешканцям району безкоштовно удосконалити розмовну англійську мову шляхом спілкування з викладачами, перегляду англомовних художніх фільмів, читання та обговорення художньої літератури мовою оригіналу.

А проект  "Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся в Пункті європейської інформації" відкриє для молоді Території Z та молоді району двері в світ європейської культури, освіти, економіки. В Пункті буде широко представлена література з питань Європи та Євросюзу, наданий  доступ до безкоштовних електронних ресурсів, безкоштовному WI-FI, можливість користування електронною книгою (рідером). 
 



Вже наступної неділі за жеребкуванням молодь здійснить захоплюючу подорож Францією і дізнається про пам'ятки архітектури та культури, освітні заклади Франції та про відомих всьому світові французів.
 







Після планів учасники Території Z перейшли до головної події дня  - освітнього заходу для учнів 4 класу - "Економіка для малюків". Хлоп'ят та дівчаток очікували цікава презентація за темою "Чи варто бояться банків?", купа інтерактивних розваг разом з креативними тренерами і солодкі призи. 



Бібліотека гула, як весняний вулик. Малюки були в захваті від спілкування з старшими юнаками та дівчатами в розмові про серйозні речі, а ті, в свою чергу, раділи можливості хоч на хвилинку зануритися у світ дитинства.

Немає коментарів:

Дописати коментар