вівторок, 8 серпня 2017 р.

Там де «Будуємо Україну разом» весело і цікаво!


Волонтерський табір "Будуємо Україну разом", що розташувався в селищі Борщі завітав до місцевих сільських культурно-освітніх закладів. Молодь була приємно вражена сучасною  бібліотекою і зразу ж найшла спільну мову з завідувачкою бібліотечною  філією Ганною Троянівською. Заручившись підтримкою  досвідченого фахівця,  волонтери  свою вечірню програму  склали так, щоб сільська  молодь мала можливість корисно, весело та активно відпочити разом з гостями. 





7 серпня  Ганна Трояновська та завідуючий клубом Валентин  Орлюк   з організатором волонтерського табору Марією Дзямкою організували та провели ерудит - круїз "Що? Де? Коли?в сільському клубі.  Кожен з присутніх на заході мав змогу перевірити свої знання, позмагатися в ерудиції, кмітливості, випробувати на собі прихильність фортуни.







Гра проходила у два раунди по 12 питань. Чотири команди по сім чоловік за одну хвилину мали дати правильну відповідь на запитання ведучого. Відповіді команди надавали у письмовій формі. Перше місце в хвилюючий та напруженій боротьбі виборола   команда «Безхатченки».


Було весело, цікаво, азартно. Сільська молодь Борщів активно вболівала за своїх фаворитів.  На заході молоді люди обмінялися своїми враженнями від гри. Борщівці пообіцяли, що на наступний захід волонтерської команди, який відбудеться 10 серпня, запросять своїх друзів та сусідів, бо там де «Будуємо Україну разом» весело і цікаво!



Немає коментарів:

Дописати коментар