четвер, 28 вересня 2017 р.

"Нехай тепло твоїх долонь відчує той, хто поруч"


З 26 по 30 вересня у закладах культури Новоселівської сільської ради проходив Тиждень милосердя і турботи «Добро починається з тебе», організаторами якого стали працівники Будинку культури Мар'яна Мойсенець та Людмила Мойсенець і  завідуюча сільською бібліотекою Олена Швець.  
Розпочав Тиждень урок доброти «Нехай тепло твоїх долонь відчує той, хто поруч» в бібліотеці, до якої були запрошені учні восьмого класу місцевої школи. 

Бібліотекар наголосила про те, що наближається День людей похилого віку та День ветерана, що кожен з нас в ці дні повинен проявити доброту,  чуйність та милосердя, вчасно допомогти старим і немічним, людям, які потребують постійної уваги.
Діти разом із дорослими виготовили з кольорового паперу вітальні листівки і написали свої побажання, сподіваючись на те, що кожна листівка дійде до адресата.

Продовжився Тиждень милосердя і турботи в Новоселівському Будинку культури, до якого зібрались пенсіонери на посиденьки під назвою "Посидимо рядком, поговоримо ладком".
Завідуюча бібліотекою Олена Швець привітала всіх присутніх з Днем людей похилого віку та побажала міцного здоров’я та усіляких гараздів. В теплій та затишній атмосфері свята запрошені згадували молодість, піднімали один одному настрій, ділилися останніми новинами  за чаєм, співали українські пісні.

Під час зустрічі обговорили різні теми: від гумору й природи до врожаю, не обминули, звісно, і політику. Адже люди, які прожили більш ніж піввіку, воліють обговорювати добре і вічне.
Зустріч завершилась на мажорній ноті виступом Валентини Мельниченко, місцевої поетеси, яка продекламувала особисто написані вірші та гуморески.
Імпульсом доброти з нашими людьми готові ділитися поети Подільщини. Читайте їх вірші на сторінці  блогу.

28 вересня, напередодні Дня людей похилого віку, працівники Будинку культури М. Мойсенець, Л. Мойсенець та завідуюча бібліотекою Олена Швець разом із учнями восьмого класу здійснили  "марафон пошани", відвідавши на дому пенсіонерів, інвалідів, ветеранів війни. Діти подарували старожилам вітальні листівки, які виготовили напередодні, та невеличкі подарунки від сільської ради, а старенькі, зі сльозами на очах, дякували відвідувачам за щирі, теплі слова вітань та безпосередню увагу. 

Немає коментарів:

Дописати коментар