середу, 2 січня 2019 р.

"Новорічний переполох" в бібліотечному медіацентрі




Вже наступного дня після відкриття медіацентру в центральній бібліотеці відбулося чарівне святкове дійство для малечі працівників Куяльницької бібліотечної системи. 



Ми вважаємо символічним те, що першими, хто побував у новому приміщенні стали діти, бо майбутнє безперечно за ними і за сучасними бібліотечними простірами, які здатні  залучити  всі вікові категорії читачів.




Бібліотекарі методичних центрів підготували для дітей "Новорічний переполох" з улюбленими усіма поколіннями казковими персонажами Дідом Морозом та Снігуронькою, Зимонькою-Зимою, Бабою-Ягою та Лісовиком.



Дітки залюбки приймали участь в літературних вікторинах, відгадували загадки, водили хоровод, гралися в рухливі веселі ігри. 











Ведучі свята Надія Балабан та Людмила Бензар розпочали новорічний ранок з веселого знайомтсва, 




пригадали, що можна робити зимою з друзями і залучили дітей до пошуку золотого ключика, який заведе чарівний годинник, що відраховує час до Нового Року.





Але так сталося, що на свято до бібліотеки увірвалися непрохані гості: Баба-Яга (Олена Зінченко) та Лісовик (Марія Лунга),




які прийшли відмітити з малечею День шкоди та поцупили чарівний ключик, щоб Новий Рік не настав ніколи і День шкоди тривав завжди.





Бібліотекарі справились з казковими образами настільки артистично, що на обличчях дітей відобразились і справжній переполох, і цікавість, і страх, і захоплення.



В усіх казках добро перемагає зло, тим паче напередодні Нового Року. Так вийшло і цього разу. 











Допомогти знайти ключик і завести чарівний годинник діткам допомогла Снігуронька (Ольга Волкунович). 



Разом із нею малеча виконала багато різноманітних святкових завдань та конкурсів, щоб розчаклувати  шлях до Баби-Яги. 



Діти дали відповідь на всі питання новорічної вікторини, спритно справилися із завданням ігор "Які бувають ялинки",  "Займи вільний стільчик" та "Попади сніжком в корзинку". 




Після того, як було заведено годинник, на святковий ранок завітав Дід Мороз (Тетяна Токаренко) з великою торбою дарунків та новорічних побажань. На радість діткам він запалив різнокольорові вогники на ялинці, пустився в хоровод з малечею.





Хлопчики та дівчатка навчили Діда Мороза популярним та запальним танцям фіксіків та маленьких утят.


Ну і традиційно, Дід Мороз уважно вислухав кожного з дітей, які підготували для нього новорічні вірші та пісні.






Кожен отримав дарунок від Діда Мороза і фото на пам'ять.
А завершилось свято великою фотосесією з казковими героями.

Немає коментарів:

Дописати коментар