пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

Серенада любові





В медіацентрі центральної бібліотеки напередодні Дня Святого Валентина вже панувала святкова атмосфера, 



яку створили для студентів 1 курсу медичного училища ім. В. Жуковського (куратор Максим Кириленко) молоді бібліотекарі Ольга Волкунович, Ірина Пашора та Віолета Зінченко, запросивши на свято «Світом править любов».



Бібліотекарі познайомили юнаків та дівчат з історією виникнення чудового свята кохання - Дня Святого Валентина та запропонували до уваги студентів відеоряд різноманітних презентацій про традиції святкування цього дня у країнах світу 



і дізналась ще більше про почуття, яке поза віком і часом, яке є творчим натхненням багатьох поколінь на різних континентах і яке рано чи пізно приходить до кожного з людей.



Учасники свята мандрували «Трамвайчиком кохання», зупиняючись на «Провулку першої симпатії», «Алеї першого кохання», «Бульварі мрій», «Площі побачення» та «Вулиці очікування», 




знайомлячись на кожній зупинці зі зворушливою історією кохання непересічних людей: художників, фотографів, поетів…




На «ура» пройшла розважально-ігрова програма за мотивами популярної телевізійної гри «Хто зверху?».



Багато сміху, влучних коментарів та оплесків викликав конкурс «Хто я?», де за питаннями одногрупників треба було здогадатись, в образі якого кіногероя  представ перед командою її учасник. 



І хоча за сценарієм заходу було заплановано впізнати двох популярних кіногероїв, азарт був настільки великий, що ведучі змушені були дістати резервний реквізит. 



Один за одним під задорні вигуки та веселі посмішки перед хлопцями та дівчатами поставали кумедний Губка Боб, епатажний Майкл Джексон, красуня Рапунцель, загадковий Гаррі Поттер, могутній Джин і доброзичливий Шрек.



Хочеться відмітити, що команди дуже швидко впорались із завданнями, що свідчить про те, що вони добре знають один одного і сучасні телевізійний продукт.



Добре знають студенти-медики і сучасну естраду, бо буквально по першому жесту конкурсанта команда відгадувала пісню, яку їм презентував їх співгрупник у конкурсі "Угадай хіт".



Сучасні молодіжні хіти «Зорі запалали» гурту «Бez обмежень», «Секундочка» Ольги Полякової, «Зацепила» Артура Пирожкова та «Пчеловод» гурту RASA  були одразу впізнані та принесли обом командам додаткові бали.



Конкурс «Склади слово», який потребував не тільки швидко відповісти на питання, а й швидко орієнтуватись у просторі, щоб скласти слово, поставивши свою літеру на правильне місце, зрівняв шанси обох команд на перемогу.




Після підбиття підсумків конкурсів та вручення подарунків бібліотекарі презентували книжкову виставку "Серенада любові" 




та запропонували зробити святкове селфі у фотозоні «День закоханих. #на дивані з книгою».



Хочеться відзначити, що фотозона настільки сподобалась усім, що учасники провели там чимало і уже ввечері соцмережі спалахнули червоними серцями та усміхненими обличчями.




Кожен із учасників покидав бібліотеку в гарному настрої, з яскравою "валентинкою" та солодощами. 




А фотозона не залишилася пустувати і активно працювала протягом 14 лютого, даруючи усім відвідувачам бібліотеки святковий настрій, заряд любові та надії.

Немає коментарів:

Дописати коментар