понеділок, 21 грудня 2020 р.

Новорічне мереживо на книжкових поличках



Є таке прислів’я:  як Новий рік зустрінеш так його і проведеш. Ми пропонуємо вам провести його з бібліотекою!

Таємнича магія новорічних свят в бібліотеках відкриває читачам подорожі до неперевершених та казкових зимових пригод та незабутніх вражень. 

До Новорічних свят бібліотека оформила цікаву та оригінальну книжкову виставку для наших читачів - «Новорічне мереживо».  Виставка  дарує радісну мить та святкову атмосферу нашому читачеві. 






Оформлення  випромінює справжній затишок та казковість.  Кожен користувач може вибрати будь-яку книжку на свій смак і прочитати її за горнятком кави холодним зимовим вечором. Виставка «Новорічне мереживо»  приваблює читачів своїм тематичним оформленням та змістом.  Вона  складається з двох багатогранних розділів.





«Роман, що зігріває душу»  – перший розділ новорчіно-різдвяної виставки. Тут і романтична історія Джозі Сільвера «Одного разу на Різдво» про Лорі, яка не вірила в кохання з першого погляда, але саме це й сталося з нею одним зимовим днем; 


І чудова збірка «Новогодние истории» авторів Симони Вілар, Світлани Талан і Наталії Костіної, в якій вони закликають вірити в диво, адже у новорічну ніч кохання можна зустріти будь-де; 



інтригуючий детективний роман «Крижана принцеса» Камілли Лекберг про життя невеличкого міста Ф'єлльбакка, котре, як зясувалося, має свої досить неприємні таємниці, таємнича інтрига зберігається протягом всієї книги. Розділ приваблює читачів розмаїттям  авторів різних  за жанрами.




«Теплі історії до кави» - атмосферний другий розділ святкової виставки, який знайоме читачів з багатьма українськими авторами і не тільки. 



«Мелодія кави у тональності кардамону» Наталії Гурницької – чудова книга для тих,хто шукає приємного і невимушеного читання про найніжніші почуття та для тих,хто любить сучасну українську літературу і хоче зігріти душу романтично-меланхолійною історією кохання. 




«Щасливі люди читають книжки і п’ють каву» - це книга Аньєс Мартен-Люган. Досить незвичайна, прекрасна і емоційна історія, яка читається на одному диханні. Книга розповідає про важку долю жінки і про шлях до справжнього людського щастя.  







«Теплі історії з корицею» Юлії Смаль, яка є здебільшого  про родинний затишок та буденність звичайної жінки,яка знаходить щастя у найпростіших речах. Та багато іншої тематичної літератури для кожного читача.
Любі читачі, ми чекаємо  вас у нашій бібліотеці і віримо, що натхнення та незабутні емоції ви отримаєте саме у нас. Тож бажаємо вам зустріти це свято  в атмосфері повної гармонії та любові. 

Немає коментарів:

Дописати коментар