середу, 8 березня 2023 р.

Жінки - квіти України


Колектив Публічної бібліотеки імені Євгена Чикаленка Куяльницької сільської ради вітає колег і користувачів зі світлим жіночим святом
8 Березня!


Бажаємо вам усього найкращого і запрошуємо до наших бібліотек, які дарують вам до свята яскраві, романтичні книжкові виставки та заходи.

Центральна бібліотека запрошує до знайомства з книжковою виставкою "Жінки - квіти України".



До уваги користувачів Гоноратської бібліотеки розгорнута книжкова виставка «Жіночі голоси української літератури». На виставці представлені книги як корифейок української літератури, так і твори сучасних письменниць , які користуються великим попитом серед читачів. Тема кохання, жіночі долі , історичні події ніби переплітаються в розмаїтті художніх творів.


Святкові привітання, гарні вірші та дотепний жіночий гумор дарували жінкам працівники культури села Качурівка на святі весни, святі жінок "А жінка в світ приходить для любові".




"Весна. Кохання. Квіти. Жінка" - таку назву отримало свято, підготовлене для жінок завідувачкою бібліотекою села Гидерим.



В бібліотеці села Коси пройшов майстер-клас для маленьких читачів "Ніжна і свята ця жінка - мати". Працівники культури разом з дітками підготували своїм мамам та бабусям невеличкі сюрпризи, листівки виготовлені власноруч.



Свято для маленьких україночок організували і працівники культури села Стара Кульна. Бібліотекар запропонувала дівчаткам взяти участь в конкурсі загадок про казкових героїнь "Хто є хто?"

Немає коментарів:

Дописати коментар