вівторок, 4 липня 2023 р.

Книжковий дарунок від прикордонників

 


"Село
Станіславка розташоване на кордоні з Молдовою і тому люди у військовій формі завжди користуються у нас повагою та шаною. Жителі села допомагають військовим в разі потреби продуктами, постільною білизною, речами першої необхідності.

Бібліотека допомагає прикордонникам організувати свій вільний час. До послуг військових - книги та періодичні видання, екскурсії по бібліотеці, знайомство зі звичаями та визначними пам’ятками нашого села.


Сьогодні наші
прикордонники подарували жителям села прекрасну добірку книг, які знайдуть свого читача в бібліотеці. 



Це книга Стівена Кінга «Христина» та ряд цікавих романів Сіднея Шелдона (справжнє ім’я Сідней Шехтель) - відомого письменника і сценаріста, сім’я якого емігрувала до США із України. 


За досягнення у галузі літературної майстерності він отримав зірку на «Алеї слави» в Голлівуді, а повний список книг Сідні Шелдона налічує понад 20 романів. Письменник пишався своїми творами і також тим, що багато з них написані на основі реальних фактів і подій. 


Прочитати книги автора варто усім поціновувачам міцних, класичних, професійно написаних трилерів і детективів.

Бібліотекар та читачі нашої бібліотеки вдячні за подарунок і бажають нашим друзям-військовим міцного здоров’я, миру та Перемоги".

Валентина Христич, завідувачка бібліотекою села Станіславка

Немає коментарів:

Дописати коментар