вівторок, 19 березня 2024 р.

Королева української поезії Ліна Костенко

 


19 березня святкує свій день народження українська поетеса Ліна Костенко.  Її вважають генієм слова, залізною жінкою та живою легендою, а її біографія є прикладом для мільйонів українців та невичерпним джерелом мудрості. Чистий і щирий голос поетеси, її неповторно-своєрідна поезія вже кілька десятиліть чарують читачів; шанувальники її таланту.




Низкою яскравих книжкових виставок та літературних заходів вшановують сьогодні Ліну Костенку бібліотеки Куяльницької громади.




Бібліотека села Бочманівка презентує до дня народження письменниці книжкову виставку "Душа летить у посвіті епох...".




Користувачів бібліотеки села Гидерим зустрічає книжкова виставка  під назвою "Віддай людині крихітку себе , за це душа наповнюється світлом".




В бібліотеці села Новоселівка розгорнута тематична книжкова виставка "Жінка незвичайної долі".



Бібліотекар села Борщі Наталія Іванкова пропонує віртуальним користувачам відеоролик з улюбленими віршами Ліни Костенко у власному виконанні.


Бібліотекар села Чубівка Юлія Ушакова підготувала для підписників бібліотечної сторінки в Фейсбуці
віртуальну презентацію поетичної збірки Ліни Костенко «Ріка Геракліта».


З добіркою поезій Ліни Костенко, наявних у фонді центральної бібліотеки, знайомить Книга Бібліотечна



Ми вітаємо Ліну Василівну з днем народження і бажаємо їй творчих успіхів та наснаги, нових мистецьких звершень та довгих років життя під мирним небом України, а нашим читачам бажаємо ніколи не розлучатися з неповторною, мудрою і пристрасною поезією нашої геніальної сучасниці.

Немає коментарів:

Дописати коментар