вівторок, 18 червня 2024 р.

Книжковий дарунок для маленьких читачів





Нещодавно центральна бібліотека отримала новий книжковий дарунок - велику добірку літератури для дітей від небайдужої мешканки нашого міста Галини Разгуляєвої.





Галина за освітою - вчитель початкових класів, і добре розуміє, яку користь несе книга і читання для розвитку дитини.



Серед подарованих книжок - і ціла серія дитячої "Популярної енциклопедії сучасних знань" з книжками про життя Землі, підводний світ, атмосферу, зоряне небо, міфи давніх народів та дива світу,



і ілюстрована дитяча енциклопедія, і "Енциклопедія Чомусика", і "Життя тварин" відомого німецького зоолога Альфреда Брема, 




і збірки казок українських та світових письменників, збірки народних казок, 



і багато примірників розвиваючої літератури для юних майстрів (як створювати витинанки, рухомі іграшки, аплікації, роботи з природних матеріалів, з ниток і тканини).



Дуже приємно, що не зважаючи на те, що книжками користувались дітки Галини, всі вони в чудовому стані, майже нові. Напевне, це свідчить про повагу до книжного слова, яка панує в дружній родині.



Ми вдячні і пані Марії Мурциті, яка привезла пакунки з книжками до бібліотеки, і яка також дарувала нашим маленьким читачам книжечки, які читали її донечки.




Книжки будуть розподілені по сільським бібліотекам і обов’язково стануть улюбленими для наших читачів.



Ще раз висловлюємо щиру вдячність Галині і Марії за чудові та щедрі дарунки. Ми віримо, що добрі справи завжди повертаються добром. 


Немає коментарів:

Дописати коментар