четвер, 13 червня 2024 р.

Екскурсія книжковим лабіринтом



11-12 червня в медіа-центрі центральної бібліотеки Куяльницької громади тривав тренінг "Оцінка організаційного потенціалу міськрайонної організації Червоного Хреста", який в ці дні проходить по всій країні для місцевих осередків.


Визначити сильні та слабкі сторони місцевої організації, націлити на пріоритетні напрямки учасникам допомагали тренери - представники національного комітету Червоного хреста та Запорізької обласної організації.



Розрядкою у напруженому графіку для учасників найбільшої гуманітарної організації України, стала екскурсія бібліотечним простором, запропонована бібліотекарями.



Було дуже приємно бачити цікавий інтерес у присутніх до роботи закладу, до актуальних для сьогодення книжково-документальних виставок, презентації сучасних авторів, світових бестселерів.



Відмітили представники та волонтери і зонування бібліотеки, і комфортний простір, і змістовну подачу інформації з маловідомими довідками з історії нашого краю від Людмили Бензар,



і самобутні, креативні викладки літератури у відділі обслуговування на любий смак, за різними літературними уподобаннями від Інни Вербицької.




Аплодисментами віддячили учасники тренінгу працівникам бібліотеки за змістовний, цікавий екскурс по книжковим лабіринтам бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар