пʼятниця, 9 серпня 2024 р.

Закоханий у книгу

 



Сьогодні, 9 серпня, у всьому світі відзначають День книголюбів. Бібліотечна спільнота Куяльницької громади вітає всіх, хто причетний до свята - бібліотекарів, видавців, письменників, авторів-науковців, читачів і підготувала для наших читачів низку святкових заходів.



На сторінках соцмережі Фейсбук Книга Бібліотечна та Публічна бібліотека імені Євгена Чикаленка оголошений фотомарафон «Закоханий у книгу» під хештегом #закоханийукнигу.






До центральної бібліотеки КУ «Публічна бібліотека ім. Євгена Чикаленка» завітали члени поетичного клубу «Бестселер»



Теплі вітання, нові поезії, презентація нових книжкових надходжень створили чудову святкову атмосферу.



Спікер засідання Надія Балабан привітала всіх присутніх, розповіла цікаві факти про книгу, зачитала відомі цитати знаменитих людей.



Книжкову виставку  «Закоханий у книгу» презентувала завідувачка відділом обслуговування Інна Вербицька.



Поети  Валентина Присяжна, Людмила Гожа, Наталя Кулик, Світлана Пирогова, Ольга Пінчевська, Людмила Курченко ділилися своїми новими віршами, 



розповідали про місце і вплив книги в їх житті та  залишили свої теплі і добрі побажання для всіх користувачів у вигляді яскравих записів на фліпчарті.




Всі тепло привітали Ольгу Пінчевську і Світлану Пирогову з їхніми новими досягненнями, а від бібліотеки вони отримали чудові блокноти для нових поезій.





Бібліотека щиро вдячна Світлані Пироговій за подарований літературно-мистецький альманах "Степовий шлях", де представлені і її власні поезії.



Найактивніші читачі, для яких читання є улюбленим заняттям і справжнім задоволенням, завітали цього дня до бібліотеки села Новоселівка на літературну подорож "Всесвіт цікавих книжок". 



Справжні любителі та знавці книг активно відповідали на питання вікторини " Хто багато читає, той багато знає" та " Відкриваєш книгу - відкриваєш світ", перевірили знання про книги в конкурсі " Літературний", "Народна мудрість", Словотвір", 



познайомились з літературою, яка представлена на книжковій виставці "Книга - твій найкращий друг", поблукали сторінками гарних книг, представлених на книжковій виставці «Книга – твій найкращий друг».



На годину спілкування з читачами-книголюбами під назвою «Хліб годує тіло, а книга - розум» запросила усіх бібліотека села Малий Куяльник.



Книголюбів бібліотеки села Качурівка зустріла підготовлена бібліотекарем  книжкова  виставка "Вернісаж  сімейного  роману"




Постійні  поціновувачі  жіночих  романів  цього дня ділилися  своїми  літературними  вподобаннями, розповідали , як  знаходять  час  на  читання.



Читайте і не втрачайте задоволення від читання! Даруйте книги читачам, бібліотекам, друзям, рідним, дітям! Популяризуйте читання кожного дня, кожної хвилини і світ стане кращим.

Немає коментарів:

Дописати коментар