суботу, 1 червня 2013 р.

Чарівне царство книжок


Літо у розпалі і час літнього відпочинку у дітей шкільного віку ще триватиме довго, але у спілкування з книгою не повинні бути жодних перерв. Адже, книга - це один з головних засобів навчання, розвитку та душевної насолоди.
Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій.
Читати систематично й осмислено дітей навчає школа, а бібліотека допомагає залучати учнів школи до читання книжок,пропагує книгу, розвиває художній смак і самостійність дітей.
У зв’язку з цим бібліотека приділяє велику увагу пошуку активних форм пропаганди літератури, які забезпечують формування у школярів щоденної потреби в читанні книг, роботі з ними. Саме з цією метою 28 - 29 травня наша бібліотека організувала пізнавально-оглядову екскурсію.
В оновленому, світлому та затишному приміщенні бібліотеки на дітей чекала завідуюча бібліотекою Трояновська Ганна Михайлівна. Вона розповіла про бібліотеку станції Борщі,познайомила дітей з правилами користування книгою,тематичними полицями дитячого фонду, а також проінформувала про нові надходження літератури для дітей.
Цікавим, захоплюючим доповненням екскурсії стала захоплююча вікторина " Чи знаєте ви казку", та бліц - турнір " Все про бібліотеку та книги".  
Не менш цікавим було знайомство з комп’ютером та вільним доступом до мережі Інтернет, де вони ознайомилися із правилами користування, а також мали змогу відвідати сайт під назвою "В гостях у казки" Весело та радісно було в цей день у бібліотеці.
Всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія, про що свідчили слова вдячності вихователів школи - інтернат Никифорук Т. М . Каліньковська Г.В. Тишкевич Т. М. та маленьких користувачів. 
Тож запрошуємо усіх бажаючих маленьких читачів та їхніх батьків до нашої бібліотеки, де кожен знайде для себе потрібну інформацію. Ми завжди раді зустрічі з Вами і працюємо тільки для Вас! Ласкаво просимо!


Зав. бібліотекою-філією № 37

Трояновська Ганна Михайлівна

Немає коментарів:

Дописати коментар