четвер, 13 червня 2013 р.

Обережно: небезпека поруч.

Як часто спілкуючись із нашими друзями, ми чуємо: "Вчора був на вечірці! Отримав таке задоволення!" Ми кожен день знаходимо безліч варіантів розваг, різного спрямування, шукаючи в них одного - задоволення.
Що це таке і чи насправді ми, відчуваючи це задоволення, потрапляємо в руки залежності саме від нього?
Лякає масова сліпота людей, які бездумно женуться за шкідливими задоволеннями, забуваючи про найголовніші цінності життя.
 





11 червня 2013 року у бібліотеці-філії №48, села Борщі (Зірниця) відбулася з дітьми 5-11 класів година корисних порад "Твоє майбутнє у твоїх руках", була оформлена виставка "Крок до прірви... Куріння. Алкоголь. Наркотики."
Медичний працівник селища Мазко Наталія Миколаївна ознайомила дітей зі шкідливим впливом на організм людини тютюну, алкоголю, наркотиків. Вона відповідала на питання, які найбільше цікавлять дітей та провела цікавий тест: "Як визначити, чи стає випивка для вас проблемою?"
Завідуюча клубом Балінська І.О., бібліотекар Перебітюк О.А. та читач бібліотеки Вадим Перебітюк показали невелику виставу: "Шкідлива звичка сама про себе".
На протязі заходу до дітей донесли в повному обсязі інформацію про те, яку шкоду наносять молодому організму шкідливі звички: куріння, алкоголь, наркотики. В кінці години корисних порад діти зробили висновки, що головне зробити життєвий вибір на користь здоровья.
        Людей радує, і від чого вони отримують величезне задоволення, це те, що ми в соїх думках єдині, і, якщо кожен із нас уже зараз докладе зусиль, щоб поділитися інформацією з іншими, ми можемо, якщо не врятувати світ, то хоч би зробити його кращим.
Бібліотекар філії №48 Перебітюк О.А

Немає коментарів:

Дописати коментар