вівторок, 18 листопада 2014 р.

"Історія села Борщі" на бібліотечній полиці



Краєзнавчий відділ Котовської  центральної  районної бібліотеки  має одну мету – зберегти  минуле наших пращурів для майбутніх поколінь. Саме наш відділ  - це єдине джерело інформації про історію  та культуру рідного краю, де зосереджено багато матеріалів, що свідчать про наше минуле. 
Нещодавно  до книжкового фонду краєзнавчого відділу надійшла  книга  вчителя історії з села Борщі Осадчого Федора Микитовича під назвою «Історія села Борщі». В цій книзі Федір Микитович  в цікавій, доступній формі розповідає про історію заселення,  розвитку села Борщі, його топоніміку, духовне життя сільчан, розвиток культури та освіти. 
Книга багато ілюстрована. Тут і пейзажі села, старовинні карти, визначні об’єкти, і, звичайно, фото людей, які внесли величезний вклад в історію та розвиток села.

Всіх, кого цікавить історія, краєзнавство рідної Котовщини, запрошуємо до краєзнавчого відділу Котовської ЦРБ ознайомитись з книгою Ф.М. Осадчого «Історія села Борщі», в якій знайдеться багато цікавого для людей різних поколінь.

1 коментар: