пʼятниця, 13 лютого 2015 р.

"Десь на дні мого серця заплела дивну казку любов"

Любов безмежний,чудовий дар,
Що дав творець своєму створінню.
Любов – це жертва, і серця жар,
І райський спокій у терпінні.


"Десь на дні мого серця заплела дивну казку любов"... Під такою назвою 
12 лютого у центральній районній бібліотеці відбувся святковий вечір до Дня закоханих зі студентами ІІ курсу Котовського медичного училища.



Я тебе кохаю… Різні віки , різні мови… Все різне. Єдине – кохання. Кохання – вогонь і лід, поезія і проза, любов, як пісня без кінця та краю, що лине над безкрайніми степами, як біг струмка, як грім і блискавиця, як зірка, що вражає сміливою красою й простотою. Водночас кохання - це  все що було і буде. Воно зігріває нас у свята й будні.





До цієї одвічної теми завжди зверталися художники, скульптори, філософи, композитори у всі віка всіх народів на земній кулі. Про це всім приступнім розповіли ведучі заходу бібліотекарі ЦРБ Олена Володимирівна Попова та Людмила Євгеніївна Лук’янчук. 


БІбліотекар Інтернет-центру Вербицька І.С. підготувала і провела цікаву відеопрезентацію «Пам’ятники закоханим в  різних країнах світу». Пам'ятники закоханим - це скульптури про закоханих і для закоханих. За десятки років існування людства закохані заслужили, щоб їх возвеличили. 




А потім настало найцікавіше - конкурсна програмаде сміху, жартів, розіграшів, палких визнань і компліментів не було кінця. Конкурсну програму підготував бібліотекар краєзнавчого відділу Балабан Н.І.





По закінченні свята всім присутнім була презентована книжкова виставка: «Є вічна
книга кохання» і роздані солодощі, "валентинки" з висловлюваннями великих людей про кохання.





Староста студентської групи від імені усіх юнаків та дівчат дуже тепло і зворушливо подякувала бібліотекарям за чудовий вечір і  запевнила, що  такі зустрічі в стінах бібліотеки не будуть останніми.
А 14 лютого День Святого Валентина відмічала і молодь в селі Олександрівка. Бібліотекар Наталія Суботіна спільно з зав. клубом Тетяною Бригадіною запропонували юнакам та дівчатам цікаву розважально-ігрову програму. Захоплюючі легенди, запальні танці, ліричні пісні про кохання, різноманітні веселі конкурси - все це створило на клубній сцені справжнє свято кохання з неповторними емоціями. Всі учасники заходу отримали "валентинки", а  Юля Думбрава і Олег Шорис, як Ромео і Джульєтта, були визнані найкращою парою 2015 року.
 
 
 
 


Немає коментарів:

Дописати коментар