вівторок, 31 березня 2015 р.

Талановиті читачі потрібні бібліотекам!

а
 
27 березня в центральній районній бібліотеці відбувся 2-й етап конкурсу "Найкращий читач-2015", який проходив в рамках щорічного Тижня дитячого та юнацького читання. На "Читацький Х-фактор" Котовщини з'їхались  читачі з різних сіл району: Ст.Кульни, Липецького, Новоселівки, Мурованого, Нестоїти, Кос, Станіславеки, Куяльника, М-Фонтану, Любомирки. 
 
 
В пошуках талановитих читачів чимало годин провело професійне журі, керуючись відомим висловом дитячого письменника Самуїла Маршака, про те, що "літературі також потрібні талановиті читачі, як і талановиті письменники." 






Тому не тільки ерудованість, начитаність,  ведення читацького щоденника, а й манера подачі матеріалу, артистичність та креативність стали рішучими в підведенні підсумків та визначенні переможця після прослуховування кожного з учасників. 


 


Переможцями конкурсу стали  Урсул Ангеліна (6кл., с. Липецьке) та Войтун Дарія (7кл., с. Коси), а за креативність нагороду отримала Коломієць Настя (с. Новоселівка).
Розвиток читацького таланту лежить на плечах простих сільських бібліотекарів і хочеться побажати всім працівникам системи натхнення, любові і талановитих читачів!
Подробиці про "Читацький Х-фактор Котовщини" читайте на Блозі центральної районної дитячої бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар