понеділок, 6 квітня 2015 р.

Словом торкнутися душі



В центральній районній бібліотеці вже стало доброю традицією проводити прем’єри книг  письменників Котовщини. 
3 квітня Григорій Олександрович Колесов,  місцевий поет  літературного  об єднання  «Промінь»,  презентував свій новий збірник «Молитва души».

Це другий авторський збірник Григорія Олександровича. Для нього поезія – це роздуми про життя і любов, це мудрі зігріти надзвичайною людяністю і ліризмом відверті відповіді на питання, які хвилюють кожного.  



На зустрічі були присутні поети літературного об’єднання «Промінь»:  Ю. Шестова, С. Черноволюк,  Л. Гожа, В. Барсукова,  А. Корембліт,  Н. Крутцева  та інші, представники інших літературних об’єднань, працівники центральної районної  бібліотеки.




Бібліотекарі Попова О. В. та Лук’янчук  Л. Є.  у дуже теплій та душевній обстановці в усіх подробицях розповіли про творчий шлях Григорія Олександровича, звертаючись до виставки автора «Берег  поэтической мечты».




Усі присутні на поетичному вечорі  занурились у атмосферу теплого, невимушеного діалогу, відвертості, щирості, гостинності. 
Поети  із задоволенням прочитали  вірші  з нового збірника автора, які припали їм до душі.



Наприкінці зустрічі  центральній районній бібліотеці  було подаровано 27 екземплярів нової книги Григорія Колесова. 
Також присутні щиро привітали Людмилу Миколаївну Шиманську  з 10-річчям Котовського відділення літературного об’єднання «Аркадійський клуб».

Немає коментарів:

Дописати коментар