пʼятницю, 17 березня 2017 р.

Виставка-подорож "Мрій! Читай! Мандруй!" набирає ходу


Протягом тижня в центральній районній бібліотеці Подільського району Одеської області проходить презентація виставки-подорожі "Мрій! Читай! Мандруй!", яка викликає жвавий інтерес у людей різного віку, навіть куратори місцевих навчальних заходів відвідавши виставку-інсталяцію, звертаються до бібліотекарів з проханням провести групові презентації для своїх студентів.
16 березня гостями презентації стали студенти медичного училища ім. В.Жуковського, представники відділу культури Подільської РДА, бібліотекарі районної дитячої бібліотеки та читачі ЦРБ. Бібліотекарі Ольга Волкунович та Інна Вербицька познайомили присутніх з першим розділом виставки "Бібліотечні мандри з героями книг", які є самими популярними на п'яти материках світу, супроводжуючи свою розповідь яскравими тематичними відеозаставками. 
Бібліотекар краєзнавчого відділу Надія Балабан запросила молодь здійснити подорож розділом "Рідний край у бібліотечних туристичних маршрутах", зробивши акцент на тому, що крім всім відомих 7 див світу є ще не менш цікаві і дивовижні перлини і на нашій рідній Одещині. Надія Іванівна презентували присутнім проекти туристичних маршрутів Подільщиною, розроблені відділом культури, продемонструвала краєзнавчі буклети, альбоми і конволюти по рідному краю.


Найбільше пожвавлення серед молоді викликала презентація третього розділу виставки - "Спогади та враження", де можна було не тільки побачити фотографії  та буклети міжнародних турів, а й торкнутися цікавих та незвичайних сувенірів, привезених з-за кордону.


Приміряти справжні голландські сабо ручної роботи вишикувалась ціла черга дівчаток, а колюча риба-їжак, не зважаючи на гострі голки, не випускалася з рук, так як і мушлі з Атлантичного та Тихого океанів.
  
Зустріч стала не тільки цікавою, а й пізнавальною .І у молоді, і у дорослих залишилась безліч добрих вражень.
І хоча термін дії виставки-подорожі за графіком добігає свого кінця, ми вирішили продовжити експозицію до кінця місяця за проханням відвідувачів.
Запрошуємо відвідати нашу виставку усіх бажаючих!

Немає коментарів:

Дописати коментар