середу, 19 квітня 2017 р.

Нас зібрала одна Природа!





18 квітня в рамках  Екологічного тижня, присвяченому Всеукраїнському Дню довкілля (15 квітня) та Всесвітньому дню Землі, який відзначається 22 квітня, в  центральній районній бібліотеці відбувся екологічний калейдоскоп «Сценарій фільму жаху чи наше майбутнє?». 

В цей день до бібліотеки завітали студенти І курсу медичного училища  ім. В. Жуковського (куратор Бородкіна О.П.). На молодь чекала презентація книжкової виставки  «Зберігайте чудо з чудес – ліси, озера, синь небес», представлена бібліотекарем абонементу Людмилою Поросятковською, екологічний круїз «Нас зібрала одна природа» та акція «Посади дерево!» .



Ведучі екологічного круїзу,  бібліотекарі Інна Вербицька та Ольга Волкунович,  ознайомили студентів з пагубним впливом людини на довкілля як в  світі, так і  в Україні, спробували показати шляхи виходу з цієї екологічної ситуації та розповіли, як вирішуються нагальні екологічні проблеми на Подільщині

Весь виступ ведучих супроводжувався відео-матеріалами та слайдами.

Одним з самих цікавих моментів заходу стала участь студентів в екологічному ерудиціоні "Очисти Землю від сміття!", в якому вони проявили дуже гарні знання по даній тематиці. 






По закінченні вікторини-ерудиціона студентам були роздані екологічні закладки-календарі, а переможці отримали головний приз – сумку з екологічного матеріалу.






Одним з рішенням екологічної проблеми в нашій країні стала Всеукраїнська безстрокова екологічна акція «Посади дерево миру», яка розпочалась 25 березня  2017 року. Студенти медучилища з задоволенням приєднались до цієї акції, висадив коло бібліотеки саджанці молодих берізок, які стали початком майбутньої алеї.






Висадка «Алеї зеленого майбутнього» покликана не лише озеленити в різних куточках нашу країну, а й крок за кроком  долучати кожного українця до порятунку природи і особистого внеску в її розвиток.

Бережімо нашу Землю! Всюди, на кожному кроці, всі разом і кожний окремо! Адже завтрашній день Землі буде таким, яким ми його зробимо сьогодні.

Немає коментарів:

Дописати коментар