суботу, 22 квітня 2017 р.

Районна культурно-освітня акція "Жива книга" в селі Липецьке



19 квітня продовжила свою ходу мистецька акція «Жива книга»,  спільно започаткована восени минулого року літературним об’єднанням «Промінь» (керівник Прохода В.Ф.) та Подільською центральною районною бібліотекою (директор Дюгаєва С.М). Цього разу гостей приймали старшокласники села Липецького.



До дітей завітали знані поети Подільщини: Олександр Корембліт, Ірина Львова та Катерина Синько. Всі вищеперераховані поети являються співавторами поетичної збірки «Променисті рядки», що побачила світ в 2016 році.


Розпочала творчу зустріч бібліотекар краєзнавчого відділу Подільської ЦБС Надія Балабан, яка представила всіх гостей присутнім, розповіла що являє собою «Жива книга», яке вона має походження, де вже побувала, а потім потекла цікава розмова про поезію, про її місце в житі сучасної людини, про вплив на юні уми.


Гості читали свої вірші, відповідали на запитання юних липечан, які теж приготували поетам подарунки: читали їхні вірші. Згадали і про світлої душі людину,  чудову поетесу Людмилу Миколаївну Ісаєву, яка була  взірцем для юних поетів Подільщини. Адже саме вона очолювала районне дитяче творче об’єднання «Джерело». 


Діти читали вірші Людмили Миколаївни, поети згадували особисті моменти зустрічі з нею. Всі хвилиною мовчання віддали їй данину пошани. Людина живе допоки про неї пам’ятають, а красива душевна поезія Людмили Миколаївни залишилась з нами.
На прощання діти подарували квіти поетам і щиро подякували за хвилини прекрасного спілкування.

Немає коментарів:

Дописати коментар