четвер, 13 липня 2017 р.

Книжкова посмішка літа


У самому розпалі літо - пора відпусток та яскравих вражень. А яка ж відпустка без книги? Так приємно повалятися на траві чи золотому пляжному піску з книжкою в руках. Але яку книжку взяти з собою у відпустку?
В цьому вам допоможе центральна районна бібліотека, яка розгорнула цікаву, яскраву, насичену книжкову виставку "Книжкова посмішка літа"



На виставці розмістилися історичні, пригодницькі, психологічні та жіночі романи, бестселери, детективи, фентезі, які найбільше до вподоби нашим читачам. І безумовно, кожна з цих книг підніме вам настрій і покращить його навіть у самий похмурий, дощовий день.


У першому розділі виставки "Сонячний настрій" зібрані такі книжки, як:  Кирсановы О. и С. "Нужен нам берег турецкий"; Донцова Д. "Каникулы в Простофилино"; Дельвич П. "Кошмар в августе"; Куликова Г. "Охотники на русалок"; Ли Д. "Страстная тигрица" та інші.


Другий розділ "Літній літературний дощ" пропонує наступні художні твори: Бредбері Р. "Кульбабове вино"; Гавальда А. "Просто вместе"; Остен Д. "Чувство и чувствительность"; Степановская И. "Прогулки по Риму"; Ахерн С. "Не верю. Не надеюсь. Люблю".

Приємного вам читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар