понеділок, 9 грудня 2019 р.

Кіномюзикл "Трубач" для старшокласників Новоселівки




Черговий перегляд кінофільму з програми фестивалю «Українського дитячого кіно» від Артхаус ТрафікДержавного агенства України з питань кіно та фестивалю кіно для дітей та підлітків "Чілдрен Кінофест" відбувся в медіацентрі центральної бібліотеки.


Цього разу до бібліотеки завітали старшокласники Новоселівського ЗЗСО І-ІІІ ст., вчителька математики Валентина Вербіцька, вчителька зарубіжної літератури та шкільний бібліотекар Тетяна Головчук, завідувачка сільською бібліотекою Олена Швець. До уваги присутніх був продемонстрований кінофільм «Трубач».


«Трубач» — український повнометражний сімейний, дитячий, комедійний мюзикл, відзнятий режисером Анатолієм Матешко. Оригінальні текст та музику пісень російською написав музикант Gogol Bordello Сєрґєй Рябцев; переклад пісень українською виконав Сергій Ковальчук; автор iнструментальної музики — композитор В'ячеслав Назаров.


Фільм розповідає про юного трубача дитячого естрадно-духового оркестру Миколу Шевченка. Він не тільки талановито грає, але і пише власну музику, привертаючи увагу всесвітньо відомого музиканта Юджина Гайсина, який гастролює в місті. 



Це абсолютно київська історія про суперництво двох дитячих оркестрів. Все як у дорослих — кохання, інтриги, заздрість і звичайно добро, яке перемагає зло.



Старшокласники з цікавістю спостерігали за талановитими однолітками на екрані, які, не ховаючись від перешкод, цілеспрямовано йдуть до своєї мети. 




Багато сцен викликали щирі посмішки та веселий сміх, й ставали моментами для подальшого обговорення.




Покидали зал гості з добрим настроєм та гарними враженнями від екскурсії сучасним бібліотечним простором.

Немає коментарів:

Дописати коментар