пʼятницю, 18 жовтня 2013 р.

Мудрі і багаті літами




Люди старшого покоління - джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм - нерозривний місток, який з'єднує покоління.

Відзначення  в жовтні Дня похилого віку та Дня ветерана -  засвідчує глибоку шану і цивілізоване ставлення українського суспільства до найповажніших представників громади.

Це хороша нагода ще пильніше поглянути на проблеми літніх людей, а також ще раз засвідчити всенародну повагу людям, за чиїми плечима - нелегкі життєві дороги, що щедро посріблили сивиною  їхні скроні.   




17 жовтня в Борщівській сільській раді відбувся вечір пошани на тему "Мудрі і багаті літами", ініціатором якого була зав. бібліотекою Трояновська Ганна Михайлівна. Вели вечір Трояновська Г. М. та Дода Ю. А.


Музичні вітання організували працівники  районного центру культури та дозвілля. Також у святковому концерті прийняли участь  і учні школи - інтернату Чепурнова Катя і Димчук Віка.


 На вечорі пошани були присутні 20  поважних жителів ст. Борщі. Людей щиро привітала голова сільської ради Валентина Петрівна Правенко. Для гостей бул накритий стіл. Зі звітним словом від імені присутніх  виступила Олександра Володимирівна Підопригора.











Прощаючись з гостями свята Валентина Петрівна висловила щиру повагу та глибоку вдячність шановним ветеранам за високу громадську свідомість, розуміння і толерантність, важливий внесок у розбудову нашого селища і побажала ще довго років  прожити здоровими, щасливими,  в повазі та любові.

Немає коментарів:

Дописати коментар