вівторок, 25 жовтня 2016 р.

Осінні зустрічі в English speaking club





В центральній районній бібліотеці продовжує роботу English speaking club. З вересня місяця він практично замінив свій склад, так як переважна більшість  учасників клубу вступили до ВУЗів та технікумів. Впевнені, що знання, які вони отримали в нашому клубі, допомогли їм стати студентами вищих навчальних закладів.



Сьогодні English speaking club відвідують користувачі з району та міста.  Приходять на заняття, навіть,  сім’ями,  бо не секрет, що багатодітна сім'я не завжди може сплатити послуги репетитора, а заняття в нашому клубі – безкоштовні. Проводить заняття фахівець з англійської мови, педагог Тетяна Попова.


Під час засідань клубу діти та молодь спілкуються на теми: «My house», «House of my dream», «My family», «My hobby». В роботі клубу активно використовується фліпчарт, за допомогою якого користувачі виконують практичні роботи з посібників Grammar Way та Enterprize. За допомогою мультимедійного екрану для членів клубу демонструються  слайди і фото, аудіозаписи носіїв мови, які сприяють більш швидкому оволодінню англійською мовою.



23 жовтня учасники English speaking club стали гостями бібліотечного Пункту Європейської інформації (координатор Інна Вербицька), де мали змогу відвідати мультимедійну годину на англійській мові «Новатор стилів Пабло Пікассо» до 135-річчя Пабла Пікассо, всесвітньо відомі твори якого відноситься до шедеврів європейської культури.





Заняття у бібліотечному клубі різноманітні і водночас сприяють не тільки вивченню англійської мови, а й  значно розширюють кругозір учасників.

Немає коментарів:

Дописати коментар