понеділок, 31 липня 2017 р.

"Будуємо Україну разом" в Подільську





З 30 липня по 13 серпня 2017 року в Подільському районі працюють юнаки та дівчата з молодіжного волонтерського проекту "Будуємо Україну разом"
"Будуємо Україну разом" – це культурно-освітній проект, який через волонтерство та подорожі розвиває в молоді почуття довіри та відповідальності за свою країну, стверджуючи, що зміна життя однієї людини неодмінно веде до змін сотень людей і процесів, а зрештою - до змін цілої країни та світу. 
Проект був заснований у 2014 році командою БО "Львівська освітня фундація", яка вірить у самоорганізацію громадян як рушійну силу змін. Волонтери відновлюють помешкання для сімей героїв АТО, багатодітних, малозабезпечених, переселенців, з дітьми з особливими потребами,
створюють молодіжні хаби та формують мережу волонтерів з різних регіонів України, прикрашають міста вуличним мистецтвом.
Волонтерський проект "Будуємо Україну разом" - це можливість корисно, весело та активно провести час, створити простір для творчості, дружньої атмосфери та зустрічей з цікавими людьми. У кожному місті, де працює організація, проходять культурно-освітні заходи для волонтерів БУРу та місцевої молоді.
У цей вівторок, о 18:30 в центральній районній бібліотеці відбудеться перший захід волонтерів "Будуємо Україну разом" "БУР talks". До бібліотеки завітають троє чудових людей, що поділяться досвідом втілення своїх амбітних мрій у життя, розкажуть про можливості, які зараз відкриті для української молоді. 
Спікерами заходу стануть:
- Тарас Волянюк, який розкаже про свій шлях від дизайнера-фрілансера до засновника студії Remarker, що користується попитом навіть у міжнародних організацій;
- Максим Студілко, який розкаже про те, як створював та керував організацією Пласт - український скаутинг у місті Вінниця, а також про те, як співпрацювати з місцевою владою, якщо хочеш щось створити у місті;
- Галина Нікітіна, яка розкаже про те, як вона придумала "Живу бібліотеку" в Харкові і як це вплинуло на її життя та життя міста.

2 серпня волонтери БУР запрошують молодих мешканців міста та району на літературний вечір, який буде проходити в парку імені Т. Шевченка, де кожен із учасників презентує літературне життя свого регіону або почитати власні вірші. 

Ми будемо раді, якщо нашу Подільщину підтримають молоді місцеві автори, тому що наш край багатий талантами і займає достойне місце на літературній мапі країни.
Ще два заходи відбудуться на другому тижні серпня - у вівторок і четвер. Інформацію про них ми надамо додатково. Слідкуйте за новинами на наших сторінках у соцмережах та на блозі.

Немає коментарів:

Дописати коментар