четвер, 12 жовтня 2017 р.

Румунська драма "Поза дитини" в центральній районній бібліотеці



В центральній районній бібліотеці в Пункті європейської інформації продовжується показ кінофільмів в рамках Фестивалю європейського кіно «Кіно проти корупції». Другим фільмом, учасником фестивалю, стала румунська драма «Поза дитини», на перегляд якої 11 жовтня завітали студенти II курсу медичного училища ім. В. Жуковського (куратор Олена Бородкіна). 
Прем'єра кінофільму румунського режисера Келіна Петера Нетцера відбулася на 63-му Берлінському міжнародному кінофестивалі, де картина була удостоєна головного призу - «Золотого ведмедя», а також відзначена призом Міжнародної асоціації кінопреси Берлінського кінофестивалю. 


Стрічка розповідає про автокатастрофу, винуватець якої перевищує швидкість і збиває дитину. Хлопчик незабаром помирає після аварії, на винуватця чекає тюремне ув'язнення строком від 3-х до 5-ти років. І  тут деспотична мати вирішує вмішатися, щоб захистити сина любим способом, "відмазати" його від справедливого вироку.

Сповнений гострими психологічними моментами і драмами фільм "Поза дитини" весь час тримав глядачів в постійній напрузі і викликав жваву дискусію серед студентів, які засуджують дії матері та корупційні схеми, якими вона користується. 
Тож запрошуємо до фестивалю європейського кіно у центральну районну бібліотеку на перегляд фільмів, які представлені в нашому анонсі.

Немає коментарів:

Дописати коментар