понеділок, 9 жовтня 2017 р.

"Брудні ігри" - кіно проти корупції в спорті



4 жовтня в рамках Фестивалю європейського кіно «Кіно проти корупції» в Пункті європейської інформації Подільської центральної районної бібліотеки відбувся показ першого кінофільму - документальної стрічки «Брудні ігри». На показі фільму були присутні студенти І курсу  Подільського професійного ліцею (куратор Олексій Янкевич).
"Брудні ігри" - це документальний фільм-розслідування про порушення прав людини у контексті великих спортивних заходів, а також про корупційні схеми у найпопулярніших видах спорту сучасності - футболі, боксі та в американській професійній баскетбольній лізі NBA



У своєму фільмі Режисер Бенджамін Бест на приватних історіях показує, що за яскравою картинкою великого спортивного змагання  стоїть бізнес, який інколи виявляється вельми безжалісним і до самих спортсменів.  



Глядачами фільму в цей день були  переважно хлопці, і, звісно, що спортивна тема була цікава для них, а справжні  життєві історії про людей, їх нелегкі долі та боротьбу за виживання в спорті не залишили в залі жодного байдужого.

Немає коментарів:

Дописати коментар